Franse band Les Freres Smith komt voor een concert naar Nederland

Geschreven door op 16 februari 2017 om 15:51
Les Freres Smith - (Bron: Persfoto Podiumgrounds)

Goed nieuws voor afrobeat fans! Les Freres Smith is afrobeat met een hoofdletter A. Volgende week is de band te zien in Podium Grounds!

Les Freres Smith concert

Na een tour van langer dan 10 jaar komt de Franse band naar Nederland! Op 24 februari zijn ze te zien op het podium van Podium Grounds in Rotterdam!

Meer informatie over het concert

Kaarten voor het concert kosten 10 euro. Bij de deurverkoop moet je er iets meer voor neerleggen. Dan zijn de kaarten namelijk 12,50. De deuren openen om 20.00 uur en het concert begint om 21.00 uur. Voor kaartjes kan je terecht bij de site van Podium Grounds. Ga jij ook? Vergeet dan niet op aanwezig te klikken op het Facebook evenement!

Les Freres Smith

De band heeft onder andere samengewerkt met Tony Allen, Kokolo en Oghene Kologbo. Je kan de muziek herkennen aan een strakke groove met jazzy erupties en soulvolle vocalen en altijd swingend. Naast afrobeat, afrosoul en afrofunk heeft de groep ook andere Afrikaanse invloeden, zoals Ethiopische ritmes.

Bron: Podium Grounds

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.