Aanstormende band Grenadeers te zien tijdens Eurosonic Noorderslag

Geschreven door op 10 januari 2017 om 12:30
Eurosonic Noorderslag - Fotocredits Knelis (Persfoto Noorderslag)

Grenadeers timmert hard aan de weg! Niet heel gek dus dat ze deze week op Eurosonic Noorderslag live te bewonderen zullen zijn!

Twee optredens Eurosonic Noorderslag

Omdat het voor de jongens nooit genoeg, en nooit grootser kan, spelen ze komende week twee keer tijdens het grootste showcasefestival van Nederland: Eurosonic Noorderslag in Groningen. Hun eerste show zal plaatsvinden op donderdag 12 januari om 17:00 uur tijdens het netwerk-event van Never Mind The Hype in Café de Kar op de Peperstraat. De tweede show is op zaterdag 14 januari om 19:00 uur en vindt plaats in Café Lola. Beide locaties mogen zich voorbereiden op een overweldigende live-performance, inclusief frontman Siep van Rijswijk die bekend staat om zijn dansjes óp de bar en ín de spoelbak. Groningen, get ready, Grenadeers is coming!

YouTube player

Debuut-EP Grenadeers

Grenadeers, de zeskoppige desert-rockformatie uit Amsterdam en Utrecht, toonde ballen toen ze Alain Johannes vroegen of hij hun debuut-EP Chasing the Stereotype wilde mixen. Verrassend genoeg was het antwoord ja, afgelopen september werd de release van hun veelbelovende debuut-EP gevierd in de OT301 in Amsterdam. Januari staat voor Grenadeers in het teken van ‘SPELEN’, vrijdag 7 januari trapten ze af in WPC Nederland Drie in Wateringen. Zondag 8 januari stonden zij in een volgepakte Concerto Record Store waar ze voorzichtig de pannen van het dak rockten. Voor een overgroot deel van het publiek waren alle nummers nieuw, voor de zes energieke gasten was alleen Until Snowbreak nieuw. Until Snowbreak is een van de nummers die op het debuutalbum van Grenadeers te horen zal zijn dat in het najaar van 2017 uit zal komen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Grenadeers Nieuws