Gare Du Nord op tournee in nieuw theaterseizoen

Geschreven door op 18 mei 2016 om 15:06
Dorona, Gare Du Nord - Foto: clickCLACK | Flickr

Gare Du Nord gaat in 2017 weer op tournee door Nederland! De band viert in de ‘Stronger Than Ever! Anniversary Tour’ hun 15-jarig jubileum.

Gare Du Nord tournee

Dorona, Gare Du Nord

Dorona, Gare Du Nord

Na hun goed afgesloten tour ‘Stronger!’ is er al weer een Gare Du Nord tournee aangekondigd voor het nieuwe theaterseizoen van 2017. Deze begint op dinsdag 9 februari in Theater Aan de Slinger te Houten en wordt afgesloten op donderdag 20 april in De Kom, Nieuwegein.

Voor de theatertour begint, kan je de band bewonderen in andere venues. Op 4 november spelen ze in Duycker Hoofddorp, 19 november in DRU Cultuurfabriek Ulft, 25 november in het Burgerweeshuis Deventer, 2 december in Paard van Troje Den Haag, 15 december in Luxor Live Arnhem en 22 december in Mezz Breda.

De muzikanten hebben ook een live show in de Zeegse Fletcher Hotel op 5 november, een dinnershow in Fletcher Hotel te Nieuwegein op 17 december en op 20 mei is het mogelijk om de artiesten te zien in een live show in Fletcher Hotel Doorwerth.

‘Stronger Than Ever’

Om te vieren dat de band al 15 jaar bestaat, reizen ze door Nederland tijdens hun ‘Stronger Than Ever!’ tour. Naast de bekende hits spelen de bandleden ook nummers van het nieuwe album ‘Stronger!’. De show is gegarandeerd een tip voor een geweldige start van de avond!

Meet & Greet

Na de show is er de mogelijkheid om zangeres Dorona en de mannen te ontmoeten tijdens de Meet & Greet in de theaterfoyer. Zelfs na het optreden kan het feestje gewoon doorgaan!

Gare Du Nord tickets

Tickets voor de shows zijn reeds beschikbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de sites van de desbetreffende theaters en de website van Fletcher events. Kijk voor de speeldata op de website van Gare Du Nord en Nationale Theaterkassa.

Jazzband

De Nederlands-Belgische band is in 2001 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een unieke verschijning met grote aanwinst Dorona Alberti. De bandleden maken samen jazz weer helemaal hot met hun eigen muziekstijl. Dit is zeker te horen op de succesvolle albums ‘Sex ‘n’ Jazz’ en ‘Love For Lunch’.

Ze zijn de enige band uit de lage landen die hebben getekend met Blue Note Records Label uit New York. De artiesten hebben samengewerkt met Marvin Gaye voor het opnemen van hits zoals ‘Marvin & Miles’ en ‘Beautiful Day’. Met hun immens talent en deze samenwerkingen is het ongetwijfeld dat ze ook internationaal succesvol zijn.

De muzikanten hebben in de laatste 15 jaar al veel bereikt. Zo zijn hun zes studioalbums driemaal platina en goud gegaan. In oktober 2015 is hun album ‘Stronger!’ uitgekomen, dat momenteel genomineerd is voor een Edison Jazz Publieksprijs. Het is nog mogelijk om hier te stemmen tot 3 juni.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.