Massive Attack naar Tivoli Vredenburg Utrecht

Geschreven door op 11 juli 2014 om 14:55
Massive Attack - Fotocredits Rod Le Hiboo & Jezhotwells - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Massive Attack komt naar Utrecht voor een concert in de Tivoli Vredenburg. Het optreden van de band vindt plaats op woensdag 10 september 2014. Lees hier alles over de voorverkoop.

Het is alweer enkele jaren geleden dat Massive attack een concert gaf in Nederland. Massive Attack gaf afgelopen vrijdag een spetterend optreden op het Pitch festival. Dit optreden werd zeer goed ontvangen door de festivalbezoekers. Was u niet aanwezig op het Pitch festival? Dan kunt u de band in september opzoeken in de Tivoli Vredenburg in Utrecht.

 

Tickets

De voorverkoop voor het concert van Massive attack begint aanstaande zaterdag 12 juli om 10.00 uur. De tickets zijn te koop op de website van Tivoli.
Heb je de voorverkoop gemist, of is het concert uitverkocht? Tickets zijn dan vaak nog wel te krijgen via een secundaire ticketshop. Concertkaarten kunnen bij een secundaire ticketshop soms duiurder zijn dan bij het reguliere verkooppunt. Wil je dit concert absoluut niet missen? Bestel dan hier jouw tickets.

 

Massive Attack

Massive is een britse electronicaformatie. De band staat bekend als belangrijkste Pionie in het Trip-hop genre. Sinds 1987 heeft de band meer dan negen miljoen verkochte platen op hun naam staan. De band brak in 1991 door met de wereldberoemde hit: Unfinished Sympathy.

Bekijk hier een video van Massive Attack met Unfinished Sympathy:

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.