Kensington voor concert naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 30 juli 2014 om 13:17
Kensington - Foto: Rahi Rezvani (Persfoto Friendly Fire)

Kensington geeft een groot concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het optreden in de Amsterdamse popzaal dient als spetterende afsluiter van de volledig uitverkochte najaarstour van de rockband. Lees hier alles over de kaartverkoop van dit concert.

Kensington naar Heineken Music Hall

Het extra concert van Kensington zal plaatsvinden op vrijdag 20 februari 2015. Aanleiding voor het grote concert in de Heineken Music Hall, zijn de twaalf volledig uitverkochte concerten van de band. De concertreeks van Kensington staat in het teken van de najaarstour van de rockband.

Het is voor Kensington de eerste keer dat zij een optreden verzorgen in de Heineken Music Hall. De Utrechtse band heeft aangegeven dat de eindshow een extra bijzondere ervaring moet worden. Bij het concert in de HMH zullen dan ook verschillende supportacts aanwezig zijn.

Kensington Tickets

Tickets voor het concert van Kensington gaan op vrijdag 1 augustus in de voorverkoop. Om 10:00 uur begint de kaartverkoop op de website van Eventim. Wegens grote belangstelling voor de tickets zal er naar verwachting een wachtrij op de website ontstaan. Wij raden fans om deze reden aan om de website op tijd te bezoeken. Dit vergroot de kans dat je door de wachtrij heen komt.

Ben je niet in de gelegenheid om op vrijdag in de wachtrij te staan, of wil je zeker zijn van je Kensington tickets? In dit geval kun je je kaarten alvast vooruit reserveren bij een secundaire ticketshop. De concertkaarten zijn via deze weg soms duurder dan via de reguliere verkoop. Maakt dat jou niets uit? Dan is hier een betrouwbare secundaire ticketshop waar je Kensington tickets kunt reserveren.

Kensington

Kensington is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste rockbands van Nederland. De band bestaat uit: zanger en gitarist Eloi Youssef, zanger en gitarist Casper Starreveld, bassist Jan Haker en drummer Niles Vandenberg.

De band is opgericht in 2005 en in de zomer van 2010 verscheen het debuutalbum Borders. Twee jaar later brak de band door met het album Vultures. Met de singles ‘We Are The Young’, ‘Send Me Away’, ‘Don’t Look Back’ en ‘Home Again’ scoorde de band hoog op de hitlijsten.

Bekijk hier een video van Kensington en kom alvast in de stemming voor het concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

YouTube player

Nieuw Album: Rivals

Binnenkort komt het nieuwe album van Kensington uit: Rivals. Het nieuwe album ligt vrijdag 8 augustus in de winkels en bevat onder andere de hitsingles ‘Streets’ en ‘All For Nothing’.

Wil jij dit album als eerste in huis hebben? Dat kan!
Het album Rivals kan alvast vooruit gereserveerd worden bij Bol.com. Op de releasedatum ontvang jij dan een gesigneerd album als eerste in huis. Je ontvangt daarnaast ook nog eens korting op het album!

TipBestel Rivals, het nieuwe album van Kensington, voor release op 8 augustus en ontvang het album gesigneerd thuis.

Altijd het laatste Kensington nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van Kensington. Volg Artiestennieuws op Facebook. Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Kensington.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.