Earth Wind & Fire Experience geeft drie concerten in Nederland

Geschreven door op 30 juli 2014 om 11:20

Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay speelt de klassiekers tijdens concerten in Amsterdam, Bergen op Zoom en Hertme. Geniet van hits als Boogie Wonderland, Let’s Groove en meer! 

Earth, Wind Fire Experience met McKay

De Earth Wind & Fire Experience komt op 3 september 2014 naar Paradiso in Amsterdam. De volgende dag staat de formatie in Poppodium Gebouw T in Bergen op Zoom. Op 7 september is de band te zien tijdens een bijzonder openluchtconcert in het openluchttheater Hertme in Hertme. Samen met McKay verzorgen de leden van een spetterende show voor alle fans.

De experience

Al McKay was de muzikale regisseur, producer en hitschrijver van de legendarische soul/discoformatie uit de jaren zeventig. Daarnaast was Al McKay de co-composer van veel hits van andere bands. In de jaren tachtig kwam er een einde aan de samenwerking tussen Maurice White en Al McKay. Al McKay begon een nieuwe band met zeven van de dertien originele leden van de legendarische band: Michael Harris, Andrew Wolfolk, Larry Dunn, Freddie White, Johnny Graham en Verdine White om de belevenis voort te zetten met nieuwe zangers, onder de toepasselijke naam EWF Experience’.

Nu Maurice White wegens gezondheidsredenen niet meer kan optreden, is McKay vastbesloten het muzikale nalatenschap te continueren.

 

Tickets

Tickets voor het concert zijn te koop op de website van Ticketservice. De concertkaarten kosten tussen de € 35,- en € 40,50 per stuk (inclusief € 4,- servicekosten en BTW).

 

Aanbieding

EWF heeft vele albums uitgebracht. Momenteel zijn de  Earth, Wind & Fire cd’s in de aanbieding bij Bol.com. Haal alvast de beste hits in huis, en kijk hier voor aantrekkelijke Earth, Wind & Fire aanbiedingen bij Bol.com.

 

Altijd het laatste Earth, Wind & Fire Experience nieuws
Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van de band. Volg Artiestennieuws op Facebook.

We zullen je niet stalken met onzin en roddels over artiesten. Wel houden wij jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over Earth, Wind & Fire Experience en andere populaire artiesten.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.