Hanson samen met symfonieorkest naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 25 september 2018 om 14:13
Isaac Hanson- Fotocredits: Laura L. Davis- Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Hanson speelt in februari 2019 samen met een symfonieorkest in TivoliVredenburg te Utrecht. Ook kondigt de Amerikaanse band een nieuw album aan. 

Hanson in Utrecht

Hanson geeft op dinsdag 19 februari 2019, samen met een symfonieorkest, een show in de grote zaal van TivoliVredenburg. Het optreden in TivoliVredenburg is onderdeel van de ‘String Theory Tour’. De tour is vernoemd naar het gelijknamige album dat eind 2018 uitkomt.

Kaartverkoop

Tickets voor de poprockband zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018. De verkoop van de kaarten start op dinsdagochtend 2 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

String Theory Tour

De drie broers brengen eind 2018 ‘String Theory’ uit. Dit album bevat nieuwe nummers, maar ook oude bekende hits die in een nieuw jasje zijn gestoken. Voor deze plaat heeft de band samengewerkt met arrangeur David Campbell. De tracks van ‘String Theory’ zijn ingespeeld samen met een symfonieorkest. Tijdens de show in Utrecht spelen de mannen dan ook samen met een 21-koppig orkest.

MMMBop

De Amerikaanse poprockband brak in 1997 door met de megahit ‘MmmBop’. Het muzikale trio heeft inmiddels meerdere albums en hits op hun naam staan.

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Spotify, Wikipedia, Twitter, Hanson.net

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.