Voetjes van de vloer met de debuut single van Bon Sjef en Phill Ballins!

Geschreven door op 24 oktober 2017 om 14:42
Bon Sjef en Phill Ballins - Move een Beetje Artwork - Bron: Debora Wolff | Artwork fotocredits:: Olaf Nicholas Orlandini

Op vrijdag 20 oktober kwam de debuut single ‘Move een Beetje’ van het Utrechtse duo Bon Sjef en Phill Ballins uit.

Bon Sjef en Phill Ballins brengen nieuwe single uit

De Utrechtse vrienden Nick van Tergouw en Olav Mackaay, zoals de mannen daadwerkelijk heten, ontmoetten elkaar in de keuken van een restaurant. Al snel ontdekten ze hun gezamenlijke liefde voor muziek.

De keuken wordt ingewisseld voor de studio en al gauw ontstaat er een samenwerking waar mensen niet omheen kunnen. De mannen zijn niet vies van catchy teksten en funky beats met invloeden van house, ‘80s sounds en natuurlijk hiphop. Op ‘Move een Beetje’ worden de heren bijgestaan door goede vriend Lada Mursee.

“Met onze eerste single willen we twee dingen bereiken: publiek moves laten maken en in de scene mensen laten moven. Oftewel, maak ruimte want onze tijd is aangebroken,” aldus Bon Sjef & Phill Ballins

FunX Artist of the Week

Dat hun tijd is aangebroken is wel duidelijk. Ze werden door FunX Utrecht namelijk uitgeroepen tot ‘Artist of the Week‘ en zullen dan ook veel op de radiozender te horen zijn.

Op donderdag 2 november zullen Sjef en Ballins het nummer ongetwijfeld spelen tijdens hun set in Oefenstudio’s dB’s. Het duo begint om 20:30 uur en tickets zijn via dB’s verkrijgbaar.

‘Move een Beetje’

Beluister hieronder de nieuwe track  van Bon Sjef en Phill Ballins in samenwerking met Lada Mursee.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.