Pet Shop Boys voor een show naar Tilburg

Geschreven door op 10 mei 2016 om 10:28
Pet Shop Boys fotograaf: The Sound Stage | commons.wikimedia.org

Electric popduo Pet Shop Boys komt voor een optreden naar Nederland! De twee zijn hier in november exclusief voor 013 Tilburg.

Pet Shop Boys concert

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys – fotograaf The Sound Stage | commons.wikimedia.org

Pet Shop Boys komt naar Nederland! Het duo, Neil Tennant en Chris Lowe, geeft op maandag 28 november een concert in 013 Tilburg. Verwacht een spectaculair optreden waarbij je je ogen uitkijkt!

Tickets

De kaartverkoop begint op vrijdag 13 mei om 10 uur ’s ochtends. Kaartjes zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘Super’

Het tweetal heeft in april hun nieuwe album ‘Super’ uitgebracht. Bij elke plaat die de electric popsterren uitbrengen, hoort natuurlijk een grootse tournee.

De twee begonnen in de jaren 80 en zijn het meest succesvolle duo in het Verenigd Koninkrijk. Hits waarom ze bekend staan zijn bijvoorbeeld ‘It’s A Sin’, ‘West End Girls’, en ‘Go West’.

Natuurlijk hebben ze veel meer te bieden dan alleen de hits. In 2016 weten de Britten zichzelf nog steeds relevant te houden met een tijdloos album.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.