Jeremih voor shows naar Rotterdam en Amsterdam

Geschreven door op 3 juni 2016 om 15:41
Jeremih - Foto: Toglenn | Wikimedia Commons

Jeremih komt deze maand naar Nederland! De Amerikaanse R&B-zanger treedt op in Club Blu in Rotterdam en geeft een concert in Paradiso in Amsterdam.

Jeremih - Foto: Toglenn | commons.wikimedia.org

Jeremih – Foto: Toglenn | commons.wikimedia.org

Jeremih concert

Jeremih komt naar Nederland! Op vrijdag 17 juni geeft hij een show in een nieuwe editie van Surprise in Club Blu in Rotterdam. Het evenement is van 23:00 uur tot 06:00 uur.

Op zaterdag 18 juni geeft de Amerikaanse ster een concert in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open en het concert begint om 20:30. De zanger treedt dan op met een live band die speciaal voor zijn tour is samengesteld.

Jeremih tickets

De voorverkoop voor het concert in Amsterdam begint op maandag 6 juni om 11:00 uur. Tickets voor dit optreden zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Kaarten voor Surprise with Jeremih zijn reeds verkrijgbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de site van Club Blu.

Later That Night

De 28-jarige is een Amerikaanse zanger met veel hits op zijn naam. Zo is er zijn succesvolle debuutsingle ‘Birthday Sex’. Ook is hij samenwerkingen aangegaan en heeft hij bijvoorbeeld ‘Down On Me’ met 50 Cent uitgebracht en ‘I Like’ met Ludacris.

Op zijn album ‘Late Nights’ dat in 2015 is uitgekomen heeft hij samengewerkt met veel artiesten zoals J. Cole, Ty Dolla $ign, Jhené Aiko, YG, Future, Big Sean. In februari 2016 heeft de artiest een vierde album aangekondigd genaamd ‘Later That Night’.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.