Kult voor concert naar Paard van Troje Den Haag

Geschreven door op 3 juni 2016 om 14:20
Kazik Staszewski (Kult) - Foto: Rubin | Wikimedia Commons

De Poolse band Kult komt deze herfst naar Nederland! Op 13 november geven de bandleden een concert in Paard van Troje in Den Haag.

Kazik Staszewski - Foto: Rubin | commons.wikimedia.org

Kazik Staszewski – Foto: Rubin | commons.wikimedia.org

Kult concert

Kult komt naar Nederland! Op zondag 13 november geeft de band een optreden in de Grote Zaal van het Paard van Troje in Den Haag. De deuren gaan om 17:00 uur open en de aanvang is om 18:00 uur.

Kult tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 10 juni. Tickets voor deze show zijn onder andere te vinden op de website van Paard van Troje.

Poolse legendes

De band geleid door frontzanger Kazik Staszewski is in 1982 opgericht en is begonnen met het maken van punkrockmuziek. In de loop van de tijd hebben de muzikanten zich ontwikkeld en zijn ze niet meer in een hokje te stoppen. De legendes van Polen mengen verschillende genres waaronder rock, ska, jazz, reggae en poëzie.

De teksten van hun nummers zijn bekritiserend op ‘het systeem’. De bandleden staan bekend om deze onorthodoxe lyrics, de blaasinstrumenten en het feit dat ze een goede sfeer creëren tijdens concerten. Het meest recente album ‘Prosto’ is in 2013 uitgekomen.

Bron: Paard van Troje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.