Oefenruimte LIGHTS OUT geplunderd

Geschreven door op 13 oktober 2015 om 12:55

Er is op zondag 11 oktober ingebroken in de oefenruimte van Nederlandse poppunk band LIGHTS OUT. Er zijn onder andere twee gitaren gestolen.

De band heeft een update geplaatst op hun Facebookpagina waarin ze het volgende laten weten:

Lights Out post

Ook plaatste gitarist Hessel Raven een update waarin hij meer info geeft over de goederen die gestolen zijn. Eén van de gestolen gitaren is een Epiphone Les Paul 100 waar met rode tape het woord ALONE achterop is geplakt. De andere gitaar is een Epiphone Les Paul Standard Pro. Op deze foto’s zijn de gitaren te zien:

Gitaren Lights Out

Epiphone Les Paul Standard Pro (links) en Epiphone Les Paul 100 (rechts)

Daarnaast mist de band kabels, een kist met microfoons, een flightcase met een Scanmaster lichtmixer en een losse SC2412 lichtmixer. Veel goederen om in een keer te sjouwen dus. De band vraagt aan mensen of ze iets verdachts hebben gezien in de nacht van 11 oktober. De oefenruimte ligt in Enkhuizen aan de Admiraliteitsweg. Ook roepen de heren op om Marktplaats en vergelijkbare sites goed in de gaten te houden.

Wij wensen LIGHTS OUT veel sterkte en succes toe!

Lights Out

LIGHTS OUT

LIGHTS OUT EP

Vorig jaar december heeft de band al een EP uitgebracht. De EP Let Your Heartbeat Take Control is onder andere te beluisteren via de Bandcamp pagina van de band. Ook kan je de EP bestellen op diezelfde pagina. Aanstaand weekend stond een show in Mupo Music op de planning van LIGHTS OUT. Het is niet zeker of deze show doorgaat na de diefstal. Hou hiervoor de Facebookpagina van de band in de gaten.

 

Bron: Facebook LIGHTS OUT

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lights Out Nieuws · Nieuws