Deze 10 cabaret-shows mag je niet missen in 2017!

Geschreven door op 28 december 2016 om 16:04
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

Ook in 2017 is er weer genoeg te lachen met comedy en cabaret! De beste cabaretiers en komieken geven dan weer de meest hilarische optredens door heel Nederland! Wij hebben de tien leukste shows voor je op een rijtje gezet.

Najib & Jandino

Najib Amhali en Jandino Asporaat geven op zaterdag 1 juli de grootste comedyshow die ooit in Nederland is gegeven: Comedy & Concert! Samen treden ze op in de Rotterdamse Kuip in een show met niet alleen comedy, maar ook video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk. Een spektakel om niet te missen, dus scoor snel je tickets!

Tickets

De Lama’s

De originele Lama’s komen terug! Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai staan volgend jaar in de Amsterdamse Ziggo Dome onder leiding van hun vaste presentator Patrick Lodiers. De tickets voor de Lama’s gaan zo hard, dat er inmiddels al drie extra shows zijn aangekondigd!

Tickets

Gabbers

De Gabbers komen terug in 2017! Het doldwaze vietal Guido Weijers, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Philippe Geubels gaven in 2016 al drie uitverkochte shows. Ook volgend jaar juni staan ze met een hilarische show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Afgelopen jaar was het bomvol, dus wacht niet te lang met kaarten kopen!

Tickets

Hans Teeuwen

Bereid je voor op een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en instituties, want Hans Teeuwen is terug met Echte Rancune! Het is na bijna vijf jaar afwezigheid weer een echte show zoals je van hem gewend bent. Begin 2017 is de reprise van de voorstelling van Teeuwen onder andere te zien in Amsterdam en Antwerpen.

Tickets

Theo Maassen

Hoewel de theatertour Van kwaad tot erger al in september begon, is Theo Maassen nog tot de zomer van 2017 op diverse plaatsen in Nederland te zien. Na vier jaar afwezigheid op het toneel stelt Maassen weer orde op zaken zoals alleen hij dat kan.

Tickets

Youp van ’t Hek

Hij moest vanwege zijn gezondheid het tijdje rustig aandoen, maar nu is Youp er weer klaar voor! Met zijn nieuwe voorstelling Licht is hij de eerste helft van 2017 in de theaters te zien. Wie niet genoeg van Youp kan krijgen heeft geluk: in 2017 verzorgt hij de oudejaarsconference!

Tickets

Najib Amhali

Najib is naast zijn show met Jandino ook te zien tijdens zijn negende solotour! Dit jaar reisde hij nog met een muzikaal programma door het land, maar in 2017 doet ie weer wat we van hem gewend zijn: comedy. Zijn nieuwe show heet (N)ergens Goed Voor en is al in de theaters te zien.

Tickets

Ronald Goedemondt

Het gaat goed met Ronald Goedemondt, want hij gaat nu voor de tweede keer met zijn show Geen Sprake Van het land door! In 2017 is hij onder andere nog in Utrecht, Gouda en Amsterdam te zien. En terecht, want de recensies voor de show zijn lyrisch!

Tickets

Daniel Arends

Theo Maassen noemde hem al eens de spannendste cabaretier van dit moment: Daniel Arends! Volgend jaar toert hij met de nieuwe voorstelling De Afterparty, die na try-outs in maart in première gaat. Wil je weten of Daniel Arends bij jou in de buurt komt? Check dan de speellijst voor data en locatie’s!

Jochem Myjer

Adem in, adem uit is de nieuwe hilarische show van ongekend populaire Jochem Myjer. In 2017 is hij door het hele land te zien, maar de kaarten voor de voorstelling zijn op veel plaatsen nu al uitverkocht! Wacht dus niet te lang!

Tickets

 

Welk cabaret wil jij in 2017 echt niet missen?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·