Whitney Houston treedt weer op

Geschreven door op 7 september 2009 om 15:49
Whitney Houston - Fotocredits: PH2 Mark Kettenhofen (Bron: Wikimedia Commons)

Whitney Houston heeft na jaren weer eens opgetreden. De Amerikaanse zangeres trad op tijdens de tv-show van Good Morning America.

Whitney Houston - Bron: Wikimedia Commons

Whitney Houston – Bron: Wikimedia Commons

Whitney treedt weer op

Het was een feestelijke ochtend toen Whitney Houston sinds zeven jaar weer een optreden gaf. Het ging er emotioneel aan toe: “Ik ben overdonderd”, aldus Houston, na haar openingsnummer ‘Million Dollar Bill’, dat Alicia Keys voor haar schreef. Dochtertje Bobbi Kristina trad die ochtend ook op met haar moeder.

Hulp van bovenaf

Whitney sprak na het optreden nog over de steun, die ze de afgelopen jaren van haar vrienden en familie heeft gekregen. Ook roemde ze ‘de hulp van bovenaf’. Verder voegde ze eraan toe dat fans zich geen zorgen meer hoeven te maken over haar drugsgebruik.

De emotionele comeback ging haar niet in de koude kleren zitten. Na vier nummers haakte de ster af. “Het spijt me, ik heb teveel zitten praten vandaag. Ik moet voortaan minder praten en meer zingen.”

Bron: Celebscene

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Whitney Houston Nieuws