Alt-J komt in 2018 weer terug voor show in AFAS Live

Geschreven door op 17 augustus 2017 om 10:29
Alt-J - Foto persbericht Friendly Fire

Yes! alt-J komt terug naar Nederland! De Britse band keert op woensdag 24 januari 2018 terug voor een show in AFAS Live, Amsterdam.

alt-J in 2018 terug naar AFAS Live

alt-J komt in 2018 weer naar Nederland! De Britten stonden in juni nog op het podium in Tilburg en staan op 19 augustus op Lowlands, maar komen begin 2018 weer terug: op woensdag 24 januari staat de band op het podium van AFAS Live in Amsterdam. Het is niet de eerste keer dat de band in de Amsterdamse zaal staat. In 2015 stond de indierockband ook al in de zaal, die destijds nog Heineken Music Hall heette.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op dinsdag 22 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Coincertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

alt-J in Nederland

Het Britse trio blijft razend populair in Nederland! De band stond de afgelopen jaren op onder meer Pinkpop en Lowlands en in zalen als de voormalige Heineken Music Hall, 013, TivoliVredenburg, de Melkweg, Paradiso en zelfs de Ziggo Dome! Voordat de heren straks naar AFAS Live komen, staan ze eerst nog, opnieuw, op Lowlands.

Op 2 juni bracht de band haar laatste plaat ‘Relaxer’ uit, natuurlijk met succes. De plaat werd door 3voor12 uitgeroepen tot ‘Album Van De Week’. Daarnaast behaalde het album de 12e positie in de Nederlandse Album Top 100.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.