Graspop 2018 maakt line-up compleet met laatste 16 namen

Geschreven door op 13 maart 2018 om 18:03
metal fans - Foto Oscar Anjewierden (Flickr)

De line-up van Graspop 2018 is compleet! Het Belgische metalfestival kondigde zojuist haar laatste zestien acts aan en completeerde daarmee haar affiche.

Update 6-4-2018: Graspop meldt dat er nog maar 500 combi-XL kaarten beschikbaar zijn!

Graspop 2018 maakt line-up rond

Metalheads opgelet! Het programma van de aankomende editie van Graspop Metal Meeting is rond! Het Belgische festival maakte zojuist haar laatste zestien namen bekend. Onder meer Billy Talent, Kataklysm, Avatar en Vandenberg’s Moonkings completeren de line-up.

Droom affiche

Tegelijk met de nieuwe namen kondigt de festivalorganisatie tevens aan dat de kaartverkoop als een speer gaat. En dat is niet gek! Graspop heeft dit jaar opnieuw een aantal namen van wereldformaat weten te strikken, zoals Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat, Ozzy Osbourne, Avenged Sevenfold, Megadeth, Judas Priest, A Perfect Circle, Ghost en nog veel meer.

Graspop meldt dat 85% van de reguliere ‘Combi XL’-tickets, die toegang geven tot alle vier de dagen van het evenement, al verkocht zijn. De reguliere combi-tickets zijn al helemaal uitverkocht, deze tickets zijn geldig voor de vrijdag, zaterdag en zondag van het festival. Reguliere dagtickets zijn nog volop verkrijgbaar.

Graspop 2018

De aankomende editie van het zware festival vindt aankomende zomer op 21, 22, 23 en 24 juni plaats op de traditionele Stenehei in het Belgische Dessel. Meer info over GMM en de kaartverkoop is te vinden op de website van Graspop.

Bron: Persbericht Graspop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Graspop Nieuws · Nieuws