Top 5 best bekeken Voice of Holland audities aller tijden

Geschreven door op 18 september 2017 om 16:23
Logo: the voice of holland (TVOH)

Wat is er nou leuker dan lekker op de bank talentenjacht audities kijken. De redactie heeft de vijf best bekeken audities van ‘The Voice Of Holland’ voor jou op een rijtje gezet.

Vijf best bekeken Voice of Holland audities ever

Als je nog nooit hebt gehoord van ‘The Voice Of Holland‘, heb je hoogstwaarschijnlijk onder een steen gelegen. Deze talentenjacht is namelijk ongekend populair. Kun jij er geen genoeg van krijgen? Check dan hier de top vijf best bekeken Nederlandse audities, gebaseerd op het aantal views op YouTube.

5. David Dam (8.9 miljoen views)

De auditie van David Dam werd maar liefst 8,9 miljoen keer bekeken op YouTube. David Dam is een electronic singer-songwriter. Op vroege leeftijd begon David al met pianospelen en zingen. Nadat hij was afgestudeerd het conservatorium deed hij mee aan ‘The Voice’. De juryleden waren onder de indruk en drukten allemaal op de beruchte knop.

Op dit moment is David Dam druk bezig met optreden. Daarnaast werkt de artiest hard aan zijn debuutalbum. Bekijk hier zijn auditie met het nummer ‘let’s Get It On’

YouTube player

4. Romy Monteiro (9 miljoen views)

Romy Monteiro is geboren op 13 november 1992 in Utrecht. Nadat ze in 2014 deelnam aan ‘The Voice’ kreeg Romy een hoofdrol in de musical ‘The Bodyguard’.

Monteiro is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Samen deden zij in 2016 mee aan het programma ‘Dance Dance Dance’. Het eerste debuutalbum van de zangeres ‘A Tribute To Whitney‘ kwam uit op 10 februari 2017. Bekijk hier Romy’s auditie met het nummer ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston

YouTube player

3. Dr. Rum (10 miljoen views)

De 27 jarige Dr. Rum, Jernaldo overtuigde in 2014 de jury met zijn rapkunsten. Hij koost Ali B als zijn coach. In de tweede ronde ging de rapper een battle aan tegen zangeres April. De jury vond het duo samen zo goed klinken, dat ze besloten het tweetal samen te voegen als één act. bekijk hier de auditie van Dr. Rum met ‘Can’t Hold Us’:

YouTube player

2. Jennie Lena (24 miljoen views)

Jennie Willemstijn, Jennie Lena deed op 25 september 2015 auditie bij ‘The Voice Of Holland’. Hiervoor had ze al een carrière opgebouwd, maar na ‘The Voice’ kreeg ze veel meer succes. De auditie van Jennie Lena heeft op de auditie van Charly Luske na, de meeste views van dit programma. bekijk hieronder de spraakmakende blind auditie van Jennie Lena met het nummer ‘Who’s Loving You’.

YouTube player

1. Charly Luske (25.5 miljoen views)

De grote winnaar uit deze lijst is natuurlijk Charly Luske. In het tweede seizoen van ‘The Voice’ zette Charly Luske de (op dit moment) meest bekeken auditie van het hele programma neer. Zijn auditie is maar liefst 25.5 miljoen keer bekeken. Ondanks de indrukwekkende auditieLuske heeft Luske ‘The Voice Of Holland’ trouwens niet gewonnen. Iris Kroes ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

Charly heeft sinds zijn deelname aan ‘The Voice’ niet stilgezeten. Naast zanger is hij ook nog acteur, presentator en stemacteur. Zo speelde hij in de musicals ‘Turks Fruit’, ‘The Wiz’, We Will Rock You, ‘Op Hoop van Zegen’ en ‘The Full Monty’.

Bekijk hier de beroemde auditie van Charly Luske met ‘This Is A Man’s World:

YouTube player

Charly Luske bewijst dat een spraakmakende auditie niet garandeert dat je ‘The Voice’ ook wint. Daarnaast garandeert winst geen succes als zanger of zangeres. Op social Media worden The Voice of Holland winnaars regelmatig weggezet als eendagsvliegen. Maar is dat ook zo? Kijk hier hoe het nu met de winnaars van ‘The Voice Of Holland’ gaat.

 

Bron: Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.