Ghost terug in de studio: “Nieuw album hopelijk in april 2018”

Geschreven door op 18 september 2017 om 16:04
Ghost - Foto: © pitpony.photography / CC-BY-SA-3.0 (Wikimedia)

Metalband Ghost hoopt in april 2018 een nieuw album te kunnen onthullen! Dit deelde frontman Tobias Forge in gesprek met ‘Children of Ghost’.

Ghost: “Nieuw album hopelijk in april 2018”

Goed nieuws voor fans van Ghost! De Zweedse metalband is begonnen met het opnemen van een nieuw album en hoopt deze in april 2018 uit te kunnen brengen. Dit onthulde frontman Tobias Forge in gesprek met ‘Children of Ghost’, bij de Metal Hammer Awards in Duitsland.

Forge, gekleed als Nameless Ghoul, zei in het interview: “We zijn nu ongeveer een maand bezig in de studio. Als alles volgens plan gaat, hebben we tegen het einde van het jaar een nieuw album. Het komt dan nog niet uit, maar dan hebben we het opgenomen en gemixt. Hopelijk betekent dit dat we in april een nieuw album uitbrengen.”

‘Meliora’

Het laatste studioalbum van de metalband, ‘Meliora’, stamt uit 2015. Sindsdien bracht de band van Tobias Forge nog de succesvolle EP ‘Popestar’ uit. De EP bevatte onder meer single ‘Square Hammer’, die een groot succes werd en in meerdere landen de hitlijsten behaalde.

Op 24 augustus bracht de band een nieuwe video uit voor haar single ‘He Is’, afkomstig van de bands laatste album:

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.