De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! volledig uitverkocht!

Geschreven door op 2 februari 2018 om 13:19
De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! - persfoto Paul Bergen (persbericht BAAS Amsterdam)

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is volledig uitverkocht! De organisatie van het bijzondere eenmalige evenement meldt dat alle 100.000 tickets verkocht zijn.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht

Slecht nieuws voor iedereen die nog geen tickets voor de Vliegende Vrienden heeft: het bijzondere evenement is volledig uitverkocht! Dat maakte de organisatie van het event middels een persbericht bekend. Alle 100.000 tickets voor het speciale evenement, dat op zaterdag 15 september in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle plaatsvindt, zijn verkocht.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is een bijzondere fusie tussen de populaire events De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch. Onder meer Anouk, DI-RECT, Nick & Simon, Guus Meeuwis en BLØF zijn aankomend najaar op de drie podia te vinden.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Geen paniek! Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Plaats een oproep op Facebook, Instagram en Twitter! Misschien heeft iemand binnen je netwerk nog een extra kaartje over.
  • Ga op zoek naar prijsvragen en winacties! Grote radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten en events, zeker voor grote evenementen als deze.
  • Check Marktplaats of Ticketswap. Hier betaal je soms wel wat meer, maar je hoeft het festival in ieder geval niet te missen.

Ga jij naar De Vliegende Vrienden?

Heb jij wel tickets weten te bemachtigen voor de bijzondere shows? Laat het ons weten!

 

Bron: Persbericht Heineken

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...