HAEVN brengt in februari langverwacht debuutalbum ‘Eyes Closed’ uit

Geschreven door op 12 december 2017 om 17:25
Serious Request, edison pop, HAEVN - Fotocredits: Spotter_nl (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van HAEVN! Op vrijdag 23 februari 2018 brengt het Amsterdamse muziekduo haar debuutalbum ‘Eyes Closed’ uit.

Debuutalbum HAEVN

Op 23 februari 2018 brengt de formatie haar langverwachte debuutalbum ‘Eyes Closed’ uit. Op diezelfde dag presenteren zij dit album tijdens een show in Paradiso. HAEVN is bekend van de populaire singles ‘Bright Lights’, ‘Where The Heart Is’ en ‘Finding Out More’. Fans kunnen het album alvast vooruit reserveren via Bol.com.

Ondanks dat ‘Eyes Closed’ pas het eerste album van de band is, hebben de bandleden al een reeks succesvolle concerten gegeven het afgelopen jaar.

Eyes Closed

Het nieuwe album van het muziekduo uit Amsterdam bestaat in totaal uit 13 tracks. De nummers gaan over verbroken relaties, dromen najagen, vertrouwen en hoop. De tracks variëren van up-tempo nummers tot intieme ballads. “Onze missie is om binnen de popmuziek weer echte verhalen te vertellen”, aldus HAEVN.

Onder andere de tracks ‘Where The Heart Is’, ‘Finding Out More’, ‘Bright Lights’ en de nieuwste single ‘Fortitude’ zijn op het debuutalbum te vinden. Voor de rest is de tracklist nog niet bekend.

Fortitude

Het Nederlandse muziekduo, bestaande uit singer-songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen, heeft op 8 december de nieuwe single ‘Fortitude’ uitgebracht. Er was voor de release al veel vraag naar de track, deze kwam namelijk voor in de populaire Netflix-serie ‘Riverdale’. De track gaat over het overwinnen van obstakels en over vertrouwen hebben in de liefde van de wereld. Beluister het nummer hieronder:

 

Bron: Bol.com, HAEVN, 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · HAEVN Nieuws · Nieuws