HAEVN in 2019 met clubtour naar o.a. Utrecht en Amsterdam

Geschreven door op 9 november 2018 om 11:17
HAEVN @ Central Park Festival 2018 - Fotocredits Shali Blok - (Redactie ArtiestenNieuws)

HAEVN gaat op tournee! Het Nederlandse muziekduo komt in 2019 naar onder andere TivoliVredenburg, Paradiso en De Oosterpoort.

HAEVN op clubtour

HAEVN gaat op tour! Met hun ‘City Lights Tour’ geven ze acht concerten op Nederlandse bodem. De Amsterdamse indie muzikanten, bekend van de hit ‘Finding Out More’, gaven in 2015 hun eerste live show. Al snel daarna stonden ze op festivals als ‘Where The Wild Things Are’ en Concert At Sea.

Speellijst

Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

‘Eyes Closed’

In mei 2018 bracht HAEVN debuutalbum Eyes Closed‘ uit. Luister met je ogen dicht, dat is de boodschap van de mannen. Componist Jorrit Kleijnen vertelt het volgende over de naam van de plaat in een interview met de Volkskrant”Marijn en ik willen aan onze videoclips voortaan geen duiding meer meegeven. Het gaat om hoe de luisteraar de nummers invult, om zijn persoonlijke associaties. Die bepalen of hij de muziek in zijn hart sluit of niet.”

 

Bron: haevnmusic.com, Volkskrant

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.