Youtube Cover Contest #3

Geschreven door op 6 november 2015 om 21:27

Iedere week vergelijken we twee knallende covers met deze Cover Contest. Vandaag hebben we drie stemmen gevonden die je werkelijk kippenvel geven. Stem op jouw favoriete YouTube Cover!

Cover Contest

Youtube Cover Contest

YouTube barst van het talent en dat is ook ons niet ontgaan. Net als Esmee Denters en Justin Bieber zo ooit ontdekt zijn, geven wij de kans aan YouTube talenten met deze Cover Contest om hun cover met de wereld te delen.

Elke week laten we twee nieuwe covers horen, jij kan stemmen op jouw favoriet met deze Cover Contest! Wij kunnen in ieder geval niet kiezen, kun je ons helpen?

 

 

Lizan en Freek

Wil je meer zien van Lizan en Freek? Kijk dan op hun YouTube Kanaal of op hun Facebookaccount. Suzan & Freek zijn vanaf september 2015 elke maand live te horen op Radio 538 (De Show Zonder Naam), speelden afgelopen zomer op het Sziget-festival in Hongarije en plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut‘. Een duo met een gouden toekomst dus!

Saja Katte

Wil je meer zien van Saja? Kijk dan even op haar YouTube Kanaal of volg haar Facebookaccount. Saja zingt een nummer van K3, normaal gesproken een meidengroep die muziek maakt voor kinderen. Saja heeft het nummer in een nieuw jasje gestoken waardoor het moderner is dan ooit. Is zij jouw favoriet van deze contest?

 

Artiestennieuws zoekt Youtube talent!

Tip de redactie! Ben je laatst een geweldige cover tegengekomen, of heb je misschien zelf een cover op YouTube staan? Artiesten Nieuws is op zoek naar verborgen Nederlands talent op Youtube!

Stuur een mailtje naar: inge.peeters@artiestennieuws.nl met daarin de link naar de video o.v.v. YouTube Cover Contest.

youtube cover contest

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Videos · Youtube Cover Contest