Familie George Michael boos vanwege uitgelekt telefoongesprek

Geschreven door op 13 februari 2017 om 11:18
George Michael - Foto: Frantogian - Wikimedia Commons

De familie van George Michael is boos. Een telefoongesprek tussen partner Fadi Fawaz en de hulpdiensten is uitgelekt. In het gesprek is te horen hoe Fawaz vertelt dat hij een uur lang heeft geprobeerd Michael te reanimeren. 

Familie George Michael is boos

Afgelopen zaterdag werd een telefoon gesprek tussen de partner van de zanger, Fadi Fawaz en de hulpdiensten op internet geplaatst. In het gesprek vertelt Fawaz hoe hij een uur lang heeft geprobeerd het lichaam van Michael te reanimeren.

“Ik heb in het afgelopen uur geprobeerd hem te wekken, maar het lukt niet. Hij is er niet meer,” vertelt Fawaz aan de telefoon. Hij zou het lichaam van zijn partner gevonden hebben en vertelt dat het lichaam koud, blauw en erg stijf is. Dit zou kunnen betekenen dat de zanger al langere tijd dood was. Waarom heeft hij dan zo lang gewacht met het bellen van de hulpdiensten?

Het telefoongesprek werd zaterdag online geplaatst door TMZ. Via een advocaat laat de familie weten extreem boos te zijn. Zij hopen dan ook dat degene die ervoor gezorgd heeft dat het gesprek online is gekomen een gepaste straf krijgt.

Onderzoek naar dood George Michael

George Michael overleed op eerste kerstdag op 53-jarige leeftijd. Wat was de rol van Fawaz bij de dood van Michael? Dit heeft de politie zich lang afgevraagd, maar er zijn geen verdachte omstandigheden gevonden. Het lichaam van de overleden zanger is nog steeds niet vrijgegeven in verband met het onderzoek naar de doodsoorzaak. Zou de zanger toch zijn teruggevallen in zijn oude drugsverslaving?

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · George Michael Nieuws · Nieuws · Roddels