Lady Gaga concert Ziggo Dome in no-time uitverkocht!

Geschreven door op 13 februari 2017 om 10:28
Lady Gaga - Fotocredits: Philip Nelson (Flickr CC BY-SA 2.0)

Lady Gaga is nog even populair als altijd! Het concert van in de Amsterdamse Ziggo Dome was maandagmorgen binnen 25 minuten volledig uitverkocht. 

Lady Gaga uitverkocht

Dat Lady Gaga uitverkocht zou raken was natuurlijk te verwachten. Maar zo snel? Wow! Maandagochtend 13 februari 2017 ging de kaartverkoop voor het Lady Gaga concert van start. Menig Gaga-fan stond om 10:00 uur in de digitale wachtrij. Uiteraard in de hoop om zo’n gewild kaartje te bemachtigen.

Helaas is het niet iedereen gelukt om tickets te reserveren. Binnen enkele minuten was er namelijk geen enkel ticket meer verkrijgbaar. Dit tot grote teleurstelling van veel fans.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de voorverkoop gemist, of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Check dan de onderstaande tips. Misschien kun je op deze manier alsnog aan tickets komen.

Tip 1:

Doe mee aan alle winacties waarbij je Lady Gaga tickets kunt vinden. Check bijvoorbeeld websites van radiozenders en de Nederlandse Gaga fanclub! De kans is natuurlijk niet groot, maar wie niet waagt wie niet wint.

Tip 2:

Check Ticketswap, Marktplaats en de event-pagina op Facebook. Op deze pagina’s worden regelmatig kaarten aangeboden door mensen die bijvoorbeeld zelf niet aanwezig kunnen zijn bij het concert.

Tip 3:

Check de beschikbaarheid bij secundaire verkooppunten. Je betaalt vaak wel wat meer voor je kaartje, maar dat is de afweging die je moet maken indien je het concert absoluut niet wilt missen. Concertkaarten voor het concert van Lady Gaga worden onder andere aangeboden via de onderstaande verkooppunten:

Primair:

Lady Gaga kaarten (Uitverkocht)

Secundair:

Lady Gaga kaarten (beschikbaar) Lady Gaga kaarten (Beperkt beschikbaar)
Tip 4:

Check de beschikbaarheid van concerten in Antwerpen, Parijs, Hamburg of Londen. Nadeel van een concert in het buitenland is dat je een hotel/vliegticket moet boeken. Voordelen zijn dat je het concert niet hoeft te missen en dat je direct een leuke stedentrip mee pakt.

Joanne World Tour

Tijdens de Super Bowl kondigde Lady Gaga aan dat ze op wereldtournee gaat. Dit kwam niet geheel als een verrassing, want de zangeres bracht onlangs het nieuwe album Joanne uit. Op dinsdag 3 oktober geeft de extravagante zangeres een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws · Uitverkocht