Jett Rebel brengt nieuwe album ‘Super Pop’ uit

Geschreven door op 13 januari 2017 om 10:45
Jett Rebel - Foto: Oscar Anjewierden - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Jett Rebel brengt vrijdag 13 januari een nieuw album uit: Super Pop. De titel van dit album werd lang geheim gehouden, maar donderdag onthulde hij dan eindelijk de naam van het nieuwe album!

Nieuw album Jett Rebel

Bij het tv-programma RTL Boulevard heeft de zanger de keuze van de titel uitgelegd: “Waarom? Het is Super pop. Luister die plaat, dan hoor je het vanzelf. Ik ben er trots op!”, aldus Jett Rebel.

Super Pop is alweer het derde album dat hij in twaalf maanden tijd uitbrengt. Daarmee houdt hij woord, vorig jaar kondigde hij namelijk aan drie platen uit te willen brengen in een jaar tijd. In januari 2016 bracht hij Truck uit en in augustus het album Don’t Die On Me Now.

Tentoonstelling

Met de carrière van de pas 25-jarige zanger gaat het goed. Zaterdag 4 februari geeft hij zijn grootste show ooit in Rotterdam Ahoy.

Ook mocht hij donderdag zijn eigen tentoonstelling tijdens Eurosonic Noorderslag openen. Zijn eigen museum is gevestigd in de Der Aa-kerk in Groningen. In het museum zijn persoonlijke eigendommen zoals foto’s en instrumenten te bekijken van de zanger. Tot en met 14 januari kan de tentoonstelling helemaal gratis bezocht worden!

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jett Rebel Nieuws · Nieuws