Taylor Swift single ‘I Knew You Were Trouble’ op weg naar nummer 1 [VIDEO]

Geschreven door op 19 december 2012 om 16:21
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Taylor Swift is met haar single ‘I Knew You Were Trouble’ hard op weg om haar eerdere hit ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ te evenaren. De video van het nummer is in 5 dagen tijd al meer dan 6 miljoen keer bekeken!

Taylor Swift bracht in oktober haar 4e studioalbum ‘Red’ uit die wereldwijd zeer goed ontvangen werd. De single ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ en het album zelf haalden wereldwijd de nummer 1 positie in onder meer Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Op 27 november werd het nummer ‘I Knew You Were Trouble’ als single uitgebracht en enkele dagen geleden werd de video van het nummer geplaatst.  Inmiddels is het nummer van de countryzangeres al geklommen naar de 15e plaats in de Billboard Hot 100.

Bekijk de video van  de single zelf hieronder en laat weten wat je er van vindt! Denk jij dat ‘I Knew You Were Trouble’ haar vorige hit ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ gaat overtreffen?

Taylor Swift – I Knew You Were Trouble

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Taylor Swift Nieuws · Videos