K3 zoekt K3 heeft winnaars bekend gemaakt!

Geschreven door op 6 november 2015 om 22:03

Karin, Kristel en Josje hebben eindelijk de K3-fakkel overgedragen tijdens het programma K3 zoekt K3. Wat vind jij van de nieuwe K3?

Kandidaten in de finale van K3 zoekt K3

De finale ging van start met Marthe, Lisa, Hanne, Jindra, Lauren en Klaasje. Aangezien K3 bestaat uit een roodharige, blondharige en zwartharige, werd besloten om alle kandidaten een haartransformatie te geven. Degene met dezelfde kleur haar werd direct elkaars concurrent. Lauren en Marthe werden zwart geverfd, Lisa kreeg een rode haarkleur waardoor Hanne automatisch haar concurrent werd en Jindra en Klaasje behielden als blondjes hun kleur.

Hanne, Klaasje en Marthe als nieuwe K3

Er waren in het begin van de finale acht meidencombinaties mogelijk. De jury, bestaande uit Karin, Kristel, Josje en Gert, had voor 50% in de hand welke combinaties door gingen, en het publiek de andere 50%. Na de uitslag van de jury en van het publiek mochten vijf groepen zich klaar gaan maken voor het tweede deel van de finale. Na de tweede ronde kon het publiek en de jury weer opnieuw stemmen, maar dit keer op vijf verschillende groepen. Na een spannende opbouw maakte de oude K3, Karin, Kristel en Josje, de nieuwe K3 bekend: Hanne, Klaasje en Marthe.

YouTube player

De lastigste noten uit de carrière van K3

Ook K3 mocht nog een optreden verzorgen tijdens het programma. Een emotioneel moment voor Karin, Kristel en Josje. Ook bleek het erg emotioneel te zijn voor Gert, die met tranen het optreden van K3 bekeek. Een kippenvel moment, ook voor de mensen thuis op de bank. Tijdens het optreden verschenen zelfs een stuk of 30 kinderen op het podium die mee dansten en zongen. Een prachtig optreden waar zij allen een traantje bij wegpinkten. We hebben helaas nog geen beeldmateriaal, maar wel het nummer dat ze zongen.

YouTube player

Kaarten voor K3

K3 is momenteel nog bezig met een afscheidstour. Nu het programma K3 zoekt K3 voorbij is, zullen de nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne zich bij de afscheidstour van de oude K3’tjes (Karin, Kristel en Josje) voegen. Je hebt dus nu de kans om hen alle zes samen op het podium te zien! Bestel snel je kaarten op Deze Website of kijk op De Website Van K3. Een unieker concert zal je niet snel meer meemaken!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.