Spandau Ballet in 2015 naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 23 oktober 2014 om 9:42
Spandau Ballet - Fotocredits Andrew Hurley - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Spandau Ballet komt volgend jaar weer voor een optreden naar Nederland. Op zaterdag 21 maart 2015 zal de Britse band de Heineken Music Hall te Amsterdam aandoen. 

Het optreden van Spandau Ballet in de Heineken Music Hall te Amsterdam is deel van hun nieuwe tour, genaamd Soulboys of the Western World Tour. Het startschot van diezelfde tour wordt gegeven in Dublin, op 3 maart.

Voorverkoop Spandau Ballet

De kaartverkoop van het concert van Spandau Ballet start morgen (vrijdag 24 oktober) om 10.00 en verloopt via de website van Ticketmaster en Mojo Concerts. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of heb je geen zin om te wachten op de kaartverkoop? Dan kan je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

Spandau Ballet

Spandau Ballet is een Britse popgroep, die in de jaren ’80 hits scoorde als TrueGold en Through the Barricades. De band wordt in 1976 opgericht door zanger en tekstschrijver Gary Kemp en gitarist Steve Norman. Zij kregen als snel aanvulling in de vorm van  drummer John Keeble , bassist Michael Ellison en zanger Tony Hadley. Michael Ellison werd al snel vervangen door Richard Miller.

In 1990 ging de band uit elkaar, om 19 jaar later in 2009 weer bijeen te komen. Toen kwam ook hun laatste album Once More  uit.

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.