‘Duet Lady Gaga en Adele mogelijk aanstaande’

Geschreven door op 4 november 2014 om 10:48
Adele - Fotocredits: Kristopher Harris (Wikimedia Commons - CC BY 2.0)

Er zou binnenkort wellicht een duet tussen supersterren Lady Gaga en Adele in het verschiet liggen. Dat meldde NU.nl gisteren. 

Volgens de door Nu.nl gebruikte bronnen (Daily Star) zou het duet van de vrouwen een feministisch thema hebben. Tevens zouden Lady Gaga en Adele al enkele jaren goed met elkaar op kunnen schieten en werd er ook al langere tijd nagedacht over een duet.

“Adele is een grote fan van Lady Gaga’s stemgeluid en is van mening dat zij in de muziekwereld zeer ondergewaardeerd is als singer-songwriter.” Het plan zou ziujn om in het nieuwe jaar samen in Los Angeles de studio in te duiken.

“Adele is al begonnen aan een nummer, waarvan ze vind dat het perfect zou zijn als duet in de vorm van een piano-ballad. Er is echter geen garantie dat het duet het ook tot Adele’s album haalt. Adele brengt alleen muziek uit wat ze werkelijke briljant vindt en wanneer het hen beiden recht doet.”

Adele en Phil Collins

Kort geleden uitte de Britse muzikant Phil Collins nog sterke kritiek op Adele, vanwege de manier waarop ze in samenwerkingen met andere artiesten omging. Adele zou Phil Collins niets meer hebben laten horen nadat hij een plaat, die mogelijk op haar nieuwe album zou komen, voor haar had afgemaakt. Adele gooide het op haar drukke schema, maar Phil Collins was niet meer te spreken over de Britse popzangeres. Het is voor Lady Gaga te hopen dat de mogelijk aanstaande samenwerking anders zal verlopen.

Adele’s derde studioalbum, die hoogstwaarschijnlijk de titel ’26’ zal dragen, zou eerst deze herfst uitkomen, maar is inmiddels uitgesteld tot volgend jaar.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws