5 Seconds of Summer (5SOS) in AFAS Live binnen kwartier uitverkocht

Geschreven door op 15 juni 2018 om 11:03
5sos uitverkocht, 5 Seconds Of Summer uitverkocht (5SOS) - Fotocredits Lovebugjmacer - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Wow! Het concert van 5 Seconds of Summer in AFAS Live Amsterdam was vrijdagochtend binnen 15 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

5 Seconds of Summer uitverkocht

Dikke pech voor alle fans die nog geen tickets hebben voor het concert van 5 Seconds of Summer. Het optreden van 5 november 2018 in AFAS Live Amsterdam is alweer uitverkocht.

Vrijdagochtend 15 juni 2018 gingen de concertkaarten voor de Australische band in de verkoop. De kaartverkoop startte om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Veel fans stonden al vroeg in de virtuele wachtrij met als doel een kaartje te bemachtigen. Dat de Australische poprockband nog altijd populair is, blijkt wel uit het feit dat het optreden binnen een kwartier compleet uitverkocht was. Dit, tot grote teleurstelling van fans die het niet is gelukt om kaarten te reserveren.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Heb je de voorverkoop gemist, of is het niet gelukt om concertkaarten voor 5SOS te bestellen? Misschien helpen de onderstaande tips:

  1. Blijf de website van Ticketmaster goed in de gaten houden. Soms komen er binnen 1 à 2 uur, nadat een concert is uitverkocht, nog wat kaarten vrij van mislukte bestellingen. Ook kan het (in uitzonderlijke gevallen) voorkomen dat er een extra concert wordt aangekondigd.
  2. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets. Post bijvoorbeeld een oproepje op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen je netwerk nog kaarten over.
  3. Kijk of er nog kaarten worden aangeboden via een betrouwbare secundaire ticketshop. Of kijk eens bij Ticketswap of Marktplaats. Je betaalt vaak wel wat meer, maar je hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  4. Volg ArtiestenNieuws op Facebook. Zodra meer nieuws bekend is over extra kaarten of een tweede concert laten wij het je weten.
  5. Doe mee aan prijsvragen waarbij je tickets kunt winnen. Ok, de kans dat je wint is best klein. Maar het is altijd beter dan niks doen toch?

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.