Noel Gallagher en zijn High Flying Birds naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 28 oktober 2015 om 13:44

Noel Gallagher en zijn rockformatie High Flying Birds geven een concert in Heineken Music Hall. Op 18 april is de band rondom de ex-Oasis ster in Amsterdam.

Ook solo succesvol

Noel Gallagher’s High Flying Birds werd gevormd door Noel na het uiteenvallen van de legendarische rockgroep Oasis. Inmiddels heeft de band succesvol een eigen weg gevonden, en is het een welkome gast op menig festival of concertzaal bühne. Op 18 april zal de bands singles zoals ‘Ballad Of The Mighty I’ en ‘Riverman’ door Heineken Music Hall laten schallen.

Noel Gallagher tickets

Tickets voor Noel Gallagher’s High Flying Birds gaan vrijdag 30 oktober om 10.00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Vooralsnog is dit het enige optreden dat de wereldberoemde muzikant in Nederland geeft. Wel is er recent een concert in België (Brussel, 17 april) aangekondigd.

Chasing Yesterday

Deze lente verscheen het tweede album van de hand van Noel. De artiest schreef en produceerde ‘Chasing Yesterday‘ – met de sterke singles ‘Ballad Of The Mighty I’ en ‘Riverman’ – zelf. Een ijzersterke opvolger van het debuutalbum dat in 2011 verscheen.

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.