Adele ontvangt diamanten plaat voor haar album ’25’

Geschreven door op 28 september 2016 om 11:54
Adele - Foto: marcen27 - Flickr (CC BY 2.0)

Het laatste album ’25’ van zangeres Adele heeft in Amerika de diamanten status bereikt. In minder dan een jaar ging het album ruim negen miljoen keer over de toonbank.

Adele - Foto: marcen27 | Flickr

Adele – Foto: marcen27 | Flickr

Diamanten plaat

De 28-jarige zangeres ontving de diamanten plaat tijdens haar concert in New York, waar zij voor zes avonden op rij in een bomvol stadion stond. Het is niet de eerste keer dat Adele een diamanten plaat ontving. Eerder nam zij er al een in ontvangst voor haar album 21, dat wereldwijd maar liefst ruim dertig miljoen keer verkocht werd!

Alleen maar succes voor Adele

Het langverwachte album kwam in november 2015 uit, maar was pas vanaf juni dit jaar op Spotify te beluisteren. Toch was 25 in Nederland het best verkochte album van het jaar 2015, en dat terwijl het album pas aan het einde van dat jaar uitkwam. In de lijst van de 10 best verkochte albums van vorig jaar stonden ook nog de albums van onder andere Ed Sheeran, Taylor Swift en Justin Bieber.

Alles wat de zangeres aanraakt lijkt in goud te veranderen. Toch gaf Adele deze maand aan dat ze van plan is om weer terug te keren naar de schoolbanken. Wij zijn benieuwd of zangeres volgend jaar weer met een succesplaat komt!

Bron: Billboard

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws