Tokio Hotel komt met extra show naar Doornroosje in Nijmegen

Geschreven door op 24 januari 2017 om 10:42
Bill Kaulitz (Tokio Hotel) - Fotocredits Livepict - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Tokio Hotel fans opgelet! De populaire pop/rockband komt voor een extra show naar Doornroosje in Nijmegen op 18 maart 2017. Ben jij er bij?

Tokio Hotel naar Nederland

De populaire pop/rockband komt naar Nederland voor twee shows! Na hun optreden in het Goffertpark in 2008 komt de band wederom naar Nijmegen. Op 18 maart zullen zij optreden in Doornroosje met hun Dream Machine World Tour. Tijdens de tour komen uiteraard alle grote hits van de afgelopen twaalf jaar aan bod, maar voor ‘Dream Machine’ is de band inmiddels al maanden in voorbereiding op iets speciaals. Wil jij dit evenement niet missen? De kaartverkoop start donderdag 26 januari om 10.00 uur. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende kanalen:

Primair

Tickets Tokio Hotel

Secundair

Tickets Tokio Hotel

Wie is de band?

Tokio Hotel is een pop/rockband uit Maagdenburg. De band is in 2001 opgericht onder de naam Devilish door de tweelingbroers Tom en Bill Kaulitz, samen met Gustav Schäfer en Georg Listing. Nadat Bill Kaulitz meegedaan had aan een talentenjacht werd de band in 2003 ontdekt door de Duitse muziekproducent Peter Hoffmann. Hotel kreeg een platencontract bij de platenmaatschappij Sony BMG en bij Universal Music Group.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.