Vrienden van Amstel Live concerten in de verkoop

Geschreven door op 7 oktober 2011 om 10:44
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

Voor de Vrienden van Amstel Live zijn meer artiesten bekend gemaakt. Donderdag werd door de organisatie bekend gemaakt dat Racoon, Waylon en Trijntje Oosterhuis ook komen optreden.

Vrienden van Amstel Live in verkoop

Eerder was al bekend dat onder meer Kane, Rowwen Hèze, De Dijk, Jam Smit, Jurk!, Barry Hay en VanVelzen optreden. De Vrienden van Amstel Live vindt plaats in Ahoy Rotterdam.

Muzikale reünie

Voor sommige artiesten is het niet de eerste keer dat ze op het podium staan bij de Vrienden van Amstel. Trijntje Oosterhuis trad al twee keer eerder op bij het evenement. Ze vertelt: “Optreden bij de Vrienden van Amstel voelt voor mij als een muzikale reünie.” Ook voor Racoon is het niet de eerste keer, in 2009 stonden ze er voor het laatst. Voor Waylon wordt het wel de eerste keer dat hij gaat optreden bij het evenement.

Tickets

Tickets voor de Vrienden van Amstel Live zijn via de telefoon verkrijgbaar op vriendenvanamstel.nl. De concertreeks begint op 18 januari en duurt in totaal acht dagen. Online kan je ook Vrienden van Amstel Tickets bestellen bij de veilige ticketmarktplaatsen.

 

Bron: VVAL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.