K-otic geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam

Geschreven door op 8 april 2016 om 12:13
K-otic - Foto jeroen Kransen (Wikimedia Commons)

K-otic komt bij elkaar voor een eenmalig reünieconcert. De bandleden staan op zaterdag 10 december in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Reünie K-otic

De reünie van de band is mogelijk gemaakt door middel van een crowdfundingactie. Deze werd georganiseerd door trouwe fans van de band.

Het crowdfundingproject werd met een bedrag van € 58.282,- afgesloten.

“We zijn overdonderd en ontzettend dankbaar voor alle support die we hebben mogen ontvangen van onze fans, de media en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. We zijn druk met de voorbereidingen om er een onvergetelijke avond van te maken.”,  aldus K-otic.

Kaarten voor de show zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Website k-otic

K-otic

K-otic ontstond in de jaren negentig uit het populaire tv-programma Starmaker. In dit realityprogramma werden de jonge Bart, Anna Speller, Rachel Kramer, Stefan de Roon, Martijn Terporten, Sita Vermeulen en Bouchra Tjon Pon Fong klaargestoomd voor een carrière als popster. De band scoorde een eerste hit met Damn I Think I Love You.

Verdriet

In 2001 verliet Sita de band om zich op haar solocarrière te richten. Twee jaar later in 2003 ging de rest van de band uit elkaar omdat het succes afnam.

Het verdriet onder de fans was groot. Gelukkig kunnen zij nu uitkijken naar het reünieconcert in de Heineken Music Hall op 10 december.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.