Janet Jackson stelt concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis uit

Geschreven door op 8 maart 2016 om 12:37
Janet Jackson - Fotocredits: J0 anna (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Janet Jackson liefhebbers opgelet: de concerten in de Ziggo Dome en Sportpaleis gaan niet door. Er zijn onvoorziene problemen ontstaan in het tourschema van de zangeres.

Janet Jackson uitgesteld

De concerten van Janet Jackson in de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. De concerten kunnen door onvoorziene problemen in het tourschema niet plaatsvinden op de originele data.

Wanneer de tour wél zal plaatsvinden is op dit moment niet bekend en daarom is besloten dat alle fans hun geld terugkrijgen. Zij ontvangen hierover een persoonlijk bericht van TeleTicketService of Ticketmaster.

Eerder uitgesteld

Het is niet de eerste keer dat de zangeres aankondigde haar tour te cancelen: eerder al moest Jackson onder het mes. Er gingen destijds geruchten rond dat de zangeres een tumor zou hebben, maar dit bleek achteraf absoluut niet waar te zijn.

Wat de zangeres wel heeft laat ze niet weten, maar ze geeft aan herstellende te zijn. Of de gezondheidssituatie van de zangeres iets te maken heeft met het uitstellen van de tour is momenteel niet bekend.

 

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Janet Jackson Nieuws · Nieuws · Roddels