Britse 60’s band The Hollies in 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 3 juli 2018 om 10:09
Artiest: The Hollies - Bron: Wikimedia - Author: Knutsk

The Hollies komt weer naar Nederland. De legendarische Britse band staat begin volgend jaar op het podium van de AFAS Live in Amsterdam. 

The Hollies naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van The Hollies! De legendarische band komt weer naar Nederland! De Britten staan op 14 maart 2019 in de AFAS Live in Amsterdam. De show duurt twee uur en is gevuld met hits als ‘The Air That I Breathe‘, ‘I’m Alive‘ en ‘Bus Stop‘.

Eerder dit jaar waren de jaren ’60 grootheden ook al te vinden in ons land, toen stonden ze op het podium van TivoliVredenburg, Utrecht.

Concertkaarten

Tickets voor The Hollies zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Eventim. De kaartverkoop is direct begonnen. Is het concert uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Jaren ’60

The Hollies behoort tot een van de meest geliefde en gevierde Britse bands uit de jaren ’60. In 1963 sloegen Bobby Elliott, Tony Hicks, Allan Clarke, Graham Nash en Eric Haydock de handen ineen om de band te vormen. Tijdens de periode van de Britse popinvasie scoorde de groep maar liefst vijftien top tien hits in Nederland, dat zijn er meer dan The Beatles destijds hadden.

Bron: Eventim, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.