Mark Guiliana’s Beat Music in 2019 voor twee shows naar Nederland

Geschreven door op 22 november 2018 om 10:46
Mark Guiliana - Credits: Serguei Trouchelle - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Mark Guiliana’s Beat Music komt naar Nederland! De drummer brengt met zijn elektronische project ‘Beat Music’ naar Tilburg en in Amsterdam.

Mark Guiliana’s Beat Music naar Paradiso

Jazzliefhebbers opgelet! Mark Guiliana komt op zaterdag 27 april 2019 naar Paradox in Tilburg. Op woensdag 1 mei 2019 staat de jazzdrummer in Paradiso Noord, beter bekend als de Tolhuistuin. Voor zijn Beat Music-project werkt de muzikant samen met verschillende artiesten. De muziek van de drummer loopt van jazz tot rock tot elektronisch.

Kaartverkoop

Tickets voor Paradiso gaan op vrijdag 23 november 2018 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Voor de show in Paradox zijn per direct kaarten te koop via de website van de zaal. Uitverkocht? Kijk hier.

Mark Guiliana

In 2014 bracht Guiliana zijn eerste ‘Beat Music’ album uit. De plaat ‘The Los Angeles Improvisations‘ bevat dertig tracks en samenwerkingen met Tim Lefebrvre, Jeff Babko en Troy Zeigler. In 2019 komt er een nieuwe plaat aan. De exacte releasedatum is nog niet bevestigd.

 

Bron: Paradox, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.