Ook extra tickets Lowlands 2017 razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 26 juli 2017 om 11:25
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

De extra kaarten voor Lowlands 2017 zijn uitverkocht! De 641 extra tickets gingen op woensdag 26 juli om 11:00 uur ’s ochtends in de verkoop. Het festival meldde nog geen vijf minuten later dat ook deze tickets verkocht waren.

Extra tickets Lowlands 2017 razendsnel uitverkocht

Het was te verwachten: ook de extra Lowlands-tickets zijn razendsnel uitverkocht. Het festival meldde eerder dat het 641 extra tickets in de verkoop zou doen, bestaande uit ongeldig gemaakte kaarten afkomstig uit zwarthandel en achtergehouden kaarten voor sponsors en relaties.

De kaarten gingen op woensdagochtend 26 juli om 11:00 uur in de verkoop en waren in een oogwenk uitverkocht. Nog geen vijf minuten na de start van de verkoop meldde het driedaagse evenement op Twitter dat de tickets uitverkocht waren.

Lowlands 2017

Lowlands bestaat 25 jaar! Het driedaagse festival vindt dit jaar op 18, 19 en 20 augustus plaats op het evenemententerrein Walibi Holland. Voor de jubileumeditie heeft het evenement grote namen als  Mumford & Sons, Editors, Alt-J, Iggy Pop en Bastille weten te strikken.

Ben jij erbij?

Heb jij kaarten kunnen bemachtigen? Laat het ons weten!

Bron: Twitter @ Rapid_Razor_Bob

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws