WIN! 2×2 tickets voor de show van Pristine in Cacaofabriek

Geschreven door op 16 mei 2019 om 12:32
Pristine - Foto: DONOSTIA KULTURA (Flickr, CC BY-SA 2.0)

De Noorse rockband Pristine komt eind mei naar de Cacaofabriek in Helmond en jij kunt er bij zijn! Lees snel wat je moet doen om kans te maken op tickets voor de exclusieve show.

Win tickets voor Pristine in Cacaofabriek

Pristine komt op zondag 26 mei naar de Cacaofabriek in Helmond voor een exclusieve Nederlandse show! De Noorse rockband rondom zangeres Heidi Solheim neemt de Duitse band Ni Sala als support mee voor een spetterende show en jij kunt hier gratis bij zijn. Artiesten Nieuws mag 2×2 gastenlijstplekken weggeven voor de show.

Wat moet je hiervoor doen? Ga naar onderstaande Facebookpost en tag iemand met wie jij graag naar het concert van Pristine wilt gaan! Geen geluk? Dan kun je hier alsnog tickets voor het optreden aanschaffen. Let op: De show start om 16:00 uur ’s middags.

De winnaars worden op woensdag 22 mei bekendgemaakt.

Pristine

De Noorse rockband gaat al sinds 2006 mee en bracht in die tijd al vijf studioalbums uit. De groep staat bekend om zijn bluesrock-sound, gemixt met een vleugje southern rock, soul en funk. Op vrijdag 19 april verscheen het meest recente album van de rockers: ‘Road Back To Ruin’.

Ben jij benieuwd hoe die nieuwe plaat klinkt? Check dan snel de titeltrack van het album, ‘Road Back To Ruin’:

YouTube player

 

Bron: Cacaofabriek

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Winnen