WIN! 1×2 tickets voor de Sziget pre-party in EKKO!

Geschreven door op 24 april 2019 om 13:59
Sziget pre-party visual - bron: Mail We Speak Music

Op 8 mei organiseert ‘We Speak Music’ de officiële “Pre-Party Of Freedom” van Sziget in het Utrechtse poppodium EKKO. En jij kunt erbij zijn!

Win tickets voor de officiële Sziget pre-party!

De aankomende editie van het populaire Sziget Festival komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, organiseert We Speak Music op woensdag 8 mei de officiële pre-party van het Hongaarse festival in de EKKO in Utrecht: “The Pre-Party Of Freedom”!

Tijdens de pre-party kun jij al helemaal in de stemming komen voor het zomerse festival met heel veel vette muziek. Ook vinden er talks plaats van Sziget-experts die lifehacks met je delen en je vertellen wat je zeker niet mag missen tijdens het festival. Daarnaast maak je tijdens de pre-party kans op te gekke Sziget-upgrades om jouw festival experience nóg beter te maken, maar kun je ook zomaar tickets winnen voor het festival zelf! Meer info over de avond is hier te vinden.

Hoe maak je kans?

Tickets voor de exclusieve pre-party kunnen enkel gewonnen worden en ook Artiesten Nieuws mag een setje kaarten weggeven! Wat je hiervoor moet doen? Simpel! Tag jouw favoriete festivalmaatje in onderstaande Facebookpost en wie weet zijn jullie op woensdag 8 mei aanwezig bij de “The Pre-Party Of Freedom”!

Sziget pre-party poster - bron: mail We Speak Music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Fun Content · Nieuws · Sziget Festival Nieuws · Winnen