Above & Beyond volgend jaar naar Paradiso en Antwerpen

Geschreven door op 27 oktober 2014 om 17:15
Above and Beyond - Fotocredits: Anjunabeats - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De Trance-muziekgroep Above & Beyond zal volgend jaar een show in Nederland verzorgen. Op vrijdag 30 januari 2015 staat de act in de Amsterdamse venue Paradiso.

Het optreden in Paradiso maakt deel uit van hun wereldwijde tour, waarbij ze een dag eerder ook al in Antwerpen, België te vinden zijn. De tour staat in het teken van hun album We Are All We Need, dat op 20 januari 2015 via Itunes uitgebracht zal worden.

Het feit dat Above & Beyond in de Benelux te vinden is, is al een unicum op zich. De act staat vrijwel alleen maar op grote festivals vanwege hun immense status in de Dance-industrie. In 2012 traden ze voor het laatste in Nederland op, tijdens Dance Valley. Afgelopen zomer stonden ze wel nog in België op het podium, voor een optreden op Tomorrowland in Boom.

Voorverkoop Above & Beyond

De kaartverkoop van de show in Paradiso start op vrijdag 31 oktober en verloopt via de website van Paradiso. Het optreden in België zal plaatsvinden in de Trix in Antwerpen. Details over die kaartverkoop zijn nog niet bekend, anders dan dat er ook kaarten gekocht kunnen worden via een speciale pre-sale op tour.weareallweneed. Via diezelfde plek kan ook het aankomende album gereserveerd worden.

Above & Beyond

Above & Beyond is ontstaan in 2000 als een samenwerking tussen Jonathan ‘Jono’ Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki. Het trio is daarnaast eigenaar van één van ’s werelds grootste trance-labels, Anjunabeats. De muziekgroep treedt op over de hele wereld, met hun optreden in Rio de Janeiro in 2008 voor één miljoen mensen als treffend voorbeeld.

Binnen hun discografie staan ook remixes voor acts als Radiohead en Madonna, om maar enkele namen te noemen. Qua status is het trio vergelijkbaar met Armin van Buuren, ook vanwege hun radioshow Group Therapy, waar inmiddels meer da 25 miljoen verschillende mensen naar geluisterd hebben.

Via onderstaande video is Above & Beyond optreden van 18 oktober in New York, toen zij een show gaven voor een uitverkochte (!) Madison Square Garden, een prestatie die door bijna alle artiesten ter wereld nagestreefd wordt.

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.