PVRIS in februari 2020 naar de Melkweg

Geschreven door op 27 augustus 2019 om 12:58
PVRIS naar 013, PVRIS - Foto: Rawpic (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

PVRIS komt terug naar Nederland! De Amerikaande rockers reizen begin 2020 naar Amsterdam voor een show in de Melkweg.

PVRIS begin 2020 naar de Melkweg

Goed nieuws voor fans van PVRIS! De uit Amerika afkomstige rockband geeft begin 2020 een concert in Nederland. De band rond frontwoman Lynn Gunn komt op zaterdag 22 februari naar Amsterdam voor een show in poppodium de Melkweg. De rockers betreden hier het podium van de Oude Zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 30 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘All We Know of Heaven, All We Need of Hell’

De Amerikaanse groep, die in 2012 als metalcoreband werd opgericht, is inmiddels een bekende naam in het internationale tourcircuit. De rockers reizen al jaren de wereld over met hun mix van rock en post-hardcore. Zo stond de band al eerder op de podia van grote festivals als Lowlands, Rock Werchter en Reading & Leeds Festival.

De band heeft inmiddels twee studioalbums op zijn naam staan, waarvan het uit 2017 afkomstige ‘All We Know of Heaven, All We Need of Hell’ de meest recente is. Een derde plaat is inmiddels onderweg en de groep deelde al een aantal voorproefjes in de vorm van singles ‘Death of Me’ en ‘Hallucinations’.

YouTube player

 

Bron: De Melkweg 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.