Songfestival-winnaar Salvador Sobra langs Nederlandse theaters

Geschreven door op 3 september 2019 om 11:38
Salvador Sobra - persfoto SPOT Groningen

Salvador Sobra komt naar Nederland! De Portugese zanger, die in 2017 het Eurovisie Songfestival won, geeft in maart 2020 shows in Groningen, Rotterdam en Nijmegen.

Salvador Sobra naar Rotterdam, Groningen en Nijmegen

Salvador Sobra vergaarde in 2017 grote bekendheid door het Eurovisie Songfestival te winnen met de hoogste finalescore ooit. De uit Lissabon afkomstige zanger reist sindsdien heel Europa door met zijn soulvolle songs. In maart 2020 stopt de Portugees in Nederland voor drie concerten, in Rotterdam, Groningen en Nijmegen.

De eerste show vindt op zaterdag 21 maart plaats in het Rotterdamse theater De Doelen. Sobra staat vervolgens op dinsdag 24 maart in Stadsschouwburg Groningen. Op zaterdag 28 maart komt de zanger tot slot naar Stadsschouwburg Nijmegen.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 6 september in de verkoop via de websites van de theaters. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: De Doelen, SPOT Groningen, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.