Warner Bros. lijkt deze zomer nieuwe albums Prince uit te brengen!

Geschreven door op 14 februari 2017 om 16:40
4U: A Symphonic Celebration Of Prince, Prince - Fotocredits: Penner - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Geweldig nieuws voor Prince fans! Mediagigant Warner Bros. lijkt deze zomer twee albums met onuitgebracht Prince materiaal uit te willen brengen!

Nieuwe albums Prince

Vorige week werd bekend gemaakt dat Universal Music de rechten over vrijwel de hele muziekcatalogus van ‘His Royal Badness’ gekocht had. Toch blijkt een deel van de catalogus nog in handen van Warner Bros. Het bedrijf heeft namelijk plannen om twee nieuwe albums van de overleden artiest uit te brengen. Het zou om tot nu toe onuitgebracht materiaal gaan, zo meldt het Amerikaanse online magazine Consequence of Sound. De albums zouden op 9 juni moeten verschijnen.

Twee nieuwe concertfilms

Naast de albums zou Warner Bros. op dezelfde datum ook twee complete, nieuwe concertfilms van het overleden icoon willen uitbrengen. Verder heeft het bedrijf plannen om op 9 juni een geremasterde editie van het legendarische album ‘Purple Rain’ uit te brengen.

Eerbetoon

Prince overleed op 21 april vorig jaar aan een overdosis fentanyl. Afgelopen weekend werd de legendarische artiest herdacht tijdens de 59e editie van de Grammy Awards in Los Angeles. Bruno Mars en de band The Time gaven hier een spectaculair eerbetoon aan het icoon.

Bron: Consequence of Sound

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Prince Nieuws