Awakenings Tickets morgen in verkoop

Geschreven door op 24 februari 2012 om 16:17
Awakenings Festival - Fotocredits Boris van Hoytema (Wikimedia Commons)

Vanaf morgen start de voorverkoop voor het Awakenings Festival. Dat meldt de website van het grootste technofestival van Nederland. Organisatie Monumental Productions BV luidt hier dan alweer de 15de editie van het festival mee in. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 30 juni bij recreatiegebied Spaarnwoude dat tussen Haarlem en Amsterdam in ligt.

Het festival, wat ooit in 1997 als een feest met een kleine rits aan artiesten begon, is inmiddels gegroeid als ”the place to be” voor de technoliefhebber.
Sinds enkele jaren is de organisatie ook nog eens flink uitgebreid; naast Awakefest als grootste feest aan het begin van de zomer, zijn er winteredities, een nieuwjaarseditie en in april een speciale vanwege het 15-jarig bestaan van de festivalorganisatie.

De eerste bevestigingen voor aankomende editie zijn Adam Beyer, Egbert, Davide Squillace, Matthias Tanzmann, Martin Buttrich (live) en Pan-Pot.

De kaartverkoop start dus 25 februari aanstaande, morgen, via de website van Awakenings.
De afgelopen jaren was het festival in een mum van tijd uitverkocht, dus mocht je dit niet halen, probeer dan eens te zoeken naar Awakenings Tickets via de veilige ticketmarktplaatsen en zijn gegarandeerd echt.

Bekijk hier een leuke trailer van afgelopen jaar!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.