k3 zoekt k3 scoort weer zes potentiële K3’tjes

Geschreven door op 13 september 2015 om 12:25

In aflevering 2 liet de jury weer zes meiden doorgaan. Volgens Karin zijn we een van de nieuwe K3-meisjes al tegen gekomen, denk jij dat ook? Oordeel zelf!

Bekijk hier de deelnemers die in aflevering 1 zijn doorgegaan.

 

K3 zoekt K3

Afgelopen vrijdag keken er 912.000 Nederlanders naar de tweede aflevering van K3 zoekt K3. De zoektocht blijkt ondanks de vele talenten die voorbij komen niet makkelijk te zijn. Toch hebben de juryleden weer zes nieuwe kandidaten gevonden waarmee ze doorgaan naar de volgende ronde.

 

Hoogtepuntjes van K3

Heyah Mama

Gerard Joling, die o.a. het programma presenteert, haalt voor K3 leuke maar ook gênante herinneringen naar boven. Zo stond K3 in 1999 als piepjonge meidengroep in de preselectie van Eurosong met het nummer Heyah Mama. Kristel benadrukt dat haar dansjes sexy bedoeld waren, maar dat dat helaas niet zo overkwam. Marcel Vanthilt bekritiseerde het optreden naderhand met de woorden: “gelukkig ben je in studio100, hier wonen ook Samson en Gert. Wat betreft zeer jonge babyliedjes krijgen jullie een tien.” Voor een meidengroep die sexy wilde overkomen was dit natuurlijk uiterst beschamend. Uiteindelijk had Marcel wel gelijk, K3 past nou eenmaal beter bij kinderen. Geniet hieronder van het optreden Heyah Mama tijdens Eurosong.

YouTube player

 

Met de Toppers

Een prachtig moment waarop veel volwassenen moesten toegeven dat K3 stiekem toch niet alleen leuk is voor kinderen. Het concert van de Toppers in 2011. Een arena gevuld met 67.500 feestende mensen! K3 was zeer vereerd om daar een gastoptreden te komen verzorgen. Toen werd wel duidelijk dat K3 niet alleen voor kinderen bestemd is, de hele zaal zong mee!

YouTube player

 

Een strenge Kristel

Vooraf leek Gert de strengste van de jury, maar daar zijn we toch op terug gekomen. Inmiddels heeft Gert drie keer de knoop doorgehakt en een kandidaat toch door te laten gaan. Kristel daarentegen gaf maar zelden een ‘ja’. De ene keer vond ze het geen K3 meisje, de andere keer vond ze de klankkleur niet mooi. Ze luistert erg streng naar de toonvastheid van de stemmen en bekijkt de kleding nauwkeurig. Maar, wanneer ze een ja geeft, is het ook 100% zeker een ja. Bij twijfels zal Kristel geen ja geven, ze kent geen genade.

 

Voorstelronde nieuwe potentiële K3

 

Silke

Silke mocht het spits afbijten, en dat deed ze met succes. Haar vrolijke uitstraling en haar enthousiasme hebben daar vooral voor gezorgd. Haar stem was helaas niet geheel toonvast, maar wat kreeg ze de zaal goed mee! Ben jij ook zo enthousiast over haar?

YouTube player

 

Lisa

Lisa en Nienke kwamen samen als twee beste vriendinnen de studio binnenlopen. Nienke mocht als eerste haar best gaan doen maar ging helaas niet door. Lisa daarentegen overtuigde bijna iedereen, alleen van Kristel kreeg ze geen ja. Karen was dolenthousiast en zelfs een beetje jaloers op haar uiterlijk. Wat vind jij van Lisa? Op haar Franse accent valt in ieder geval niks aan te merken, maar zie je een K3’tje in haar?

YouTube player

 

Danique

Deze 26-jarige meid uit Schijndel kreeg Kristel helaas ook niet overtuigd. Toch is ze door omdat de andere juryleden wel meer van haar wilden zien. Erg enthousiast waren de juryleden niet, maar jij misschien wel? Danique kroop volgens Gerard Joling door het oog van de naald. Denk jij dat Danique ver zal komen?

YouTube player

 

Lauren

Met vier volmondige ja’s mocht Lauren door naar de volgende ronde. Op de Belgische televisie is Lauren niet geheel onbekend. Ze speelt in het programma Galaxy Park en heeft meegedaan aan Eurosong For Kids. Ze bracht een traag nummer wat uiteraard een risico is. Gelukkig kreeg ze het publiek helemaal mee en waren ook alle juryleden uiterst enthousiast. Ze zong de sterren van de hemel en haar outfit paste perfect bij het optreden. Strenge Kristel gaf zelfs de reactie: ‘Je kwam, je zag, je overwon.’

YouTube player

 

Nora

Nora wil K3 als Marokkaans meisje wat kleur geven! Ze is met de waarden en normen van de Islam opgevoed, maar haar ouders hebben haar nooit tot iets verplicht. Nora laat weten: “Ik zou het leuk vinden als er iemand met een andere afkomst binnen K3 zou zitten. Ten eerste omdat ze dan een grotere doelgroep aanspreken. Ten tweede is het voor de kinderen erg leuk om zich te kunnen associëren met anderen.” Ondanks haar minimale podiumervaring kreeg Nora vier ja’s van de jury! Zou jij ook graag wat kleur willen zien binnen K3?

YouTube player

 

Jantien

Gert vindt haar ontwapenend en stoer, en Josje ziet haar wel binnen K3. Janien gaf met haar toonvaste stem een leuk en enthousiast optreden. De complete zaal danste met haar mee en ze leek er zelf ook erg veel plezier in te hebben. Zie jij in Jantien ook een echt K3-meisje?

YouTube player

 

KAARTEN VOOR K3

K3 is momenteel nog bezig met een afscheidstour. Wil jij ze nog voor de aller-laatste keer zien? Bestel dan snel je kaarten op deze website of kijk op de website van K3.

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·