Roxeanne Hazes in 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 23 november 2018 om 12:09
parels van de jordaan, Roxeanne Hazes - Fotocredits Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Roxeanne Hazes komt naar Amsterdam! De Nederlandse zangeres staat in het najaar van 2019 in de Grote Zaal van poppodium Paradiso.

Roxeanne Hazes naar Paradiso

Het concert van Roxeanne Hazes vindt plaats op vrijdag 11 oktober 2019 in de Grote Zaal van Paradiso te Amsterdam. Verwacht deze avond nummers van het album ‘In Mijn Bloed’, nieuwe tracks en onverwachte samenwerkingen.

Kaartverkoop

Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Wens gaat in vervulling

Op 22 november 2018 stond Roxeanne in de Kleine Zaal van Paradiso. Volgend jaar treedt de artieste dus op in de Grote Zaal, een grote droom van Rox. Aan RTL Boulevard vertelt zij het volgende:

”Paradiso is voor mij altijd een droom geweest. Ik weet nog dat ik als kind zijnde hier Robbie Williams heb gezien. En nu sta er ik zelf. Echt ontzettend veel zin in. Rox zou Rox niet zijn als er niet volledig uitgepakt wordt met confetti, gekkigheid en noem het allemaal maar op.”

‘In Mijn Bloed’

Al ruim tien jaar treedt Roxeanne op tijdens Holland Zingt Hazes. In 2015 begon de dochter van André Hazes echter pas met het schrijven van eigen muziek. Twee jaar later, in september 2017, verscheen haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. De videoclip van het nummer ‘Ik Was Toch Je meisje‘ heeft inmiddels ruim twee miljoen views op Youtube.

Bekijk de clip hieronder:

 

Bron: Paradiso, Facebook, RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.