Tom Odell voor concerten naar Utrecht en Brussel

Geschreven door op 23 mei 2016 om 10:59
Tom Odell - Fotograaf: joergens.mi | Wikimedia Commons

Tom Odell komt naar Nederland en België! In november treedt de Britse zanger op in TivoliVredenburg en in februari in Ancienne Belgique.

De concerten op donderdag 1 december en zondag 4 december zijn inmiddels allebei uitverkocht! Er is inmiddels echter ook een concert aangekondigd voor vrijdag 2 december in 013 Tilburg!

Tom Odell concerten

Tom Odell - Fotograaf: joergens.mi | commons.wikimedia.org

Tom Odell – Fotograaf: joergens.mi | commons.wikimedia.org

Tom Odell komt naar de lage landen! Zijn nieuwe album ‘Wrong Crowd’ komt op 10 juni uit en dat moet gevierd worden met een tour.

Op donderdag 1 december en zondag 4 december treedt de Engelse singer-songwriter op in TivoliVredenburg Utrecht. Op maandag 20 februari geeft hij een concert in Ancienne Belgique te Brussel. De Brit is ook te zien op Pinkpop op zondag 12 juni.

Tom Odell tickets

De kaartverkoop voor beide concerten begint op vrijdag 27 mei. Kaarten voor het concert in Brussel zijn om 09:00 uur verkrijgbaar op de site van Live Nation. Tickets voor het concert in Utrecht zijn vanaf 10:00 uur onder andere te vinden op Ticketmaster.

‘Wrong Crowd’

De Britse singer-songwriter is vooral bekend van zijn album ‘Long Way Down’ en de hit ‘Another Love’ die daarop staat. In 2013 heeft hij een BRIT Awards voor Critics’ Choice mogen ontvangen.

Zijn tweede album ‘Wrong Crowd’ komt pas op 10 juni uit maar de tracklist is al bekend en kan je hieronder zien. Een aantal van de nummers zijn al uitgekomen waaronder ‘Magnetised‘.

Tracklist

 1. Wrong Crowd
 2. Magnetised’
 3. Concrete
 4. Constellations
 5.  ‘Sparrow
 6.  ‘Still Getting Used to Being On My Own
 7. Silhouette
 8. Jealousy
 9. Daddy
 10. Here I Am
 11. Somehow

 

Bron: TivoliVredenburg, Ancienne Belgique

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.