Jason Derulo verplaatst concert in AFAS Live naar oktober 2018

Geschreven door op 29 januari 2018 om 13:53
Jason Derulo - Foto: Felixtsao (Flickr license: CC BY 2.0 )

Slecht nieuws voor fans van Jason Derulo! De Amerikaanse zanger heeft zijn optreden van dinsdag 13 maart in AFAS Live helaas moeten verplaatsen naar het najaar.

Jason Derulo verplaatst concert

De zanger heeft zijn Europese tournee helaas moeten verplaatsen. De tournee wordt verplaatst naar september en oktober 2018. De reden? Jason heeft zijn nieuwe album nog niet af! De nieuwe plaat zou aankomende zomer moeten verschijnen. Het concert, dat zou plaatsvinden op dinsdag 13 maart, is daarom verplaatst naar donderdag 4 oktober 2018.

Tickets

Tickets voor het concert van Jason Derulo blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Als je je aangeschafte ticket wil retourneren, kan dit tot 1 maart 2018 via de website van Ticketmaster.

Nieuw album

Inmiddels heeft de zanger al vier studioalbums uitgebracht. Ook heeft de zanger grote hits als ‘Watcha Say’, ‘Wiggle’, ‘Ridin’ Solo’, ‘Talk Dirty’ en ‘Swalla’ op zijn naam staan. Momenteel werkt hij hard aan zijn vijfde plaat, die aan het eind van de zomer uitkomt. Onlangs bracht hij wel het nummer ‘Tip Toe’ uit, samen met French Montana.

 

Bron: AFAS Live, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Jason Derülo Nieuws · Nieuws